ÁTKÖLTÖZTÜNK!

2020 augusztus 26.

Kedves leendő és meglévő ügyfelünk örömmel tudatjuk Önökkel, hogy irodánk átköltözött és megújult helyszínen várjuk a kedves partnereinket.

Tisztában vagyunk vele, hogy a külső nem minden, de nem is utolsó szempont. Ügyfélbarát tágas irodánkban VÁRJUK ÜGYFELEINKET, ahol akár a természetben is várakozhat ügyintézőjére teraszunkon.
 

De mindemellett mi az, AMIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

- szolgáltatásaink INGYENESEK,
- 17 BIZTOSÍTÓ ajánlatából választhat,
- akár online is intézheti ügyeit, kényelmesen otthonról,
- több éves szakmai tapasztalat és rutin áll mögöttünk,
- a legismertebb alkusz cég vagyunk a megyében.
 

Mi hiszünk abban, hogy az ELÉGEDETT ÜGYFÉL a LEGJOBB REKLÁM! Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon. Érezze, hogy nálunk az Ő igényei a legfontosabbak, mindamellett alapvető nálunk a gyors és precíz munkavégzés.
 

Ha felkeltettük érdeklődését KERESSEN MINKET BIZALOMMAL, akár KÖTELEZŐ, CASCO, LAKÁS-, UTAS-, NYUGDÍJ-, ÉLET-, TEMETÉS-, CMR-, KÁF-, VAGYON-, FELELŐSSÉG BIZTOSÍTÁSRA van szüksége.


Ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére a Nyíregyháza, Liliom út 27/A. szám alatt, vagy kérjen visszahívást online a www.biztor.hu oldalunkon.
 

TEKINTSE MEG GALÉRIÁNKAT A FACEBOOK OLDALUNKON IDE KLIKKELVE!

 

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat