Hitelezés – Biztor Alkusz Kft.

Hitelezés

„Engedje meg, hogy segítsünk”

– Jelzáloghitelek
– Személyi kölcsönök
– Autóhitelezés
– Egyéb hitelek

Az a célunk, hogy a pénzintézetek helyett Ön járjon jól!

Tevékenységünk a pénzintézetektől független, privát és teljeskörű pénzügyi tanácsadás. Ma már ez a gyakorlat is különleges szaktudást követel meg mindenkitől. Az ügyfelek igényeinek és helyzetének legmegfelelőbb szolgáltatást csak egy olyan független szaktanácsadó adhatja meg, aki az ügyfél érdekeit képviseli. Magyarország szinte összes bankjával, illetve egyéb pénzügyi szervezetével kapcsolatban állunk, hogy számunkra ne legyen lehetetlen, Ön pedig ne legyen tehetetlen. A felkeresett ügyfelek 95 %-ának tudunk ajánlani, segíteni valamelyik pénzintézet konstrukciója közül.
Az ügyfelekhez igazodunk, nem kell sokat várakoznia, sem információért, sem ügyintézésért. Ügyfeleink már egy szűrt piaccal találkoznak, ezzel rengeteg időt, fáradságot, bosszúságot és pénzt takaríthatnak meg.

Valamint rendelkezünk azzal a tapasztalattal, hogy ezeket a pénzügyi megoldásokat esetleg kombinálva, hogyan tud Ön akár milliókat spórolni.

Legfőbb értékeinknek az alábbi két dolgot tartjuk :

  1. A cégünknek fontos a biztonság, a stratégia. a siker, a kényelem és a bizalom, melyet kölcsönösen adunk az ügyfélnek és kapunk elismerésül az ügyféltől.
  2. Mi nem csupán az ügyfelek tüneteit kezeljük, hanem megkeressük az anyagi kiadásaik problémájának gyökerét, és arra nyújtunk megoldást.
    Egy ilyen teljeskörü pénzügyi elemzés után egy háztartás több tízezer forintot is spórolhat havonta.
    Nincs két egyforma élethelyzet, nincs két egyforma cég. Mindenkinek a saját igényeihez egyedi megoldásokat javaslunk