Kárrendezés – Biztor Alkusz Kft.

Kárrendezés

„ A baj nem jár egyedül. Ne Ön legyen a társa ! “

Az ügyfelünk rendelkezik, illetve köt valamilyen vagyon- vagy felelősségbiztosítást. Káresemény bekövetkeztekor sok esetben nem tudják a kár bejelentésének menetét, valamint azt, hogyan kell nyilatkozni, és mit kell leírni a kárbejelentésben. Sok embernek nincs ideje órákat ülni, papírokat becsatolni, és könnyen kaphat elutasítást kárkifizetés előtt, mert a károkozó visszamondja vallomását, esetleg a biztosító kizárásra hivatkozik.
Amennyiben a Biztor Alkusz állományában lévő szerződésekre kárt kell bejelenteni, végigkisérjük ügyfelünket, tanáccsal látjuk el, megfogalmazzuk helyettük a bejelentéseket, és a meglévő kapcsolatainkon keresztül a korrekt kárrendezésre törekszünk. Így mindenki elégedett lehet, az ügyfél nincs kiszolgáltatva.
Ettől fontosabb lehet komoly szerződéseknél előre leszögezni minden olyan kizárást, mely a szerződések szabályzatában le van írva, illetve a biztosított kötelezettségeit, melyek a jogai gyakorlása előtt és sok esetben a kár bekövetkezte előtt nem tudás miatt nem teljesülnek.
Az ügyfél előre tudja, mit jelenthet be, hogyan, és mit kell tennie mind kármegelőzési és kárenyhítési kötelezettségében, így elkerülhető a biztosítási szolgáltatás, kártalanítás alulfizetése.