Rólunk – Biztor Alkusz Kft.

Rólunk

“Ha olyan alkuszt szeretne,
ahol Ön egy ügyfél és nemcsak egy sorszám,
ahol mindig naprakészek az aktuális szabályozással,
ahol nyilvántartják az évfordulóit,
ahol valóban minden biztosító ajánlatát megkapja,
ahol a közös nyelvet beszélik Önnel,
aki saját kárszakértővel rendelkezik,
akkor jó helyen jár!”

Cégünk 2008-ban kapta meg működési engedélyét a PSZÁF-tól, munkatársaink azonban több éve, évtizede dolgoznak sikeresen a biztosítási piacon.

A Biztor Alkusz Kft. tagja a MABIASZ-nak. A több ezres ügyfélkörünk igényeit minél szélesebb körben igyekszünk kielégíteni, így folyamatosan követjük a piaci, és gazdasági változásokból fakadó igényeket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nagyvállalati biztosítás, C.A.R biztosítás, fuvarozóknak szóló biztosítások tekintetében, több megyei önkormányzat, nagyobb oktatási és államigazgatási intézmény biztosításit kezeljük, de a lakossági üzletág területén is a maximálisat nyújtjuk.

Minden körülmények között az ügyfél érdekeit képviseljük a biztosítási szegmensben!

gyesko-viktoria

Gyeskó Viktória

Felgyorsult és egyre embertelenebb világunkban fel fognak értékelődni a fenti jellemzőkkel bíró biztosítási alkuszok. Sajnos manapság mindenen spórolni kell, viszont a biztosítási védelem is elengedhetetlen, mert Ön is gyakran hallja a híreket: betörtek, leégett, kirabolták, megsérült, összetört, elhunyt… Engedje meg, hogy levegyük a válláról ezt a két terhet! Várjuk szeretettel Nyíregyházán, a Bocskai utcai irodánkban!

Szolgáltatásaink azonban az egész országra kiterjednek online rendszereink révén.