A természet ereje: elemi károk a lakásbiztosításban

2021 április 1.

Idén februárban a viharos szelek süvítő hangjától volt „zajos” több régió is országunkban. Az orkán erejű szél fákat döntött ki, háztetők rongálódtak meg, és volt olyan ahol kapukat szakított ki.

Idén februárban a viharos szelek süvítő hangjától volt „zajos” több régió is országunkban. Az orkán erejű szél fákat döntött ki, háztetők rongálódtak meg, és volt olyan ahol kapukat szakított ki. A katasztrófavédelem információi alapján több száz bejelentés érkezett hozzájuk.


Egy ilyen zord időt követően – ráadásul, ha a baj is megtörtént - jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen természeti katasztrófák bekövetkezése esetén nyújt fedezetet a lakásbiztosításunk.


Tűz-és elemi károknak nevezzük összefoglaló néven az olyan kockázatokat, mely magába foglalja:
- tűz
- robbanás
- villámcsapás
- árvíz
- vihar
- jégverés
- hó nyomás
- felhőszakadás
- vihar

A legtöbb biztosító kínálatában a lakásbiztosítás már tartalmazza ezeket a kockázatokat alapfedezetként.
Hazánkban a leggyakoribb a felhőszakadás, jég, erős szél és villámcsapás okozta károk.

Fontos, hogy megfelelő lakásbiztosítást válasszunk, és figyeljünk arra, hogy ne legyen alulbiztosítva otthonunk. A lakásbiztosításról és annak megkötéséről korábbi bejegyzéseinkben is olvashat.

Ha Ön még nem rendelkezik lakásbiztosítással vagy a már meg lévő biztosítását több éve kötötte, úgy keressen Minket bizalommal.

Kérjen visszahívást a www.biztor.hu oldalon.

 

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat