Balesetbiztosítás

2021 január 18.

A balesetekre szinte lehetetlen felkészülni, a baj bármikor bekövetkezhet az életünkben, és lássuk be sajnos a leggyakrabban akkor, mikor a legkevésbé számítottunk rá. Az ilyen esetekben segítségünkre lehet, ha kötöttünk balesetbiztosítást.

A balesetekre szinte lehetetlen felkészülni, a baj bármikor bekövetkezhet az életünkben, és lássuk be sajnos a leggyakrabban akkor, mikor a legkevésbé számítottunk rá. Az ilyen esetekben segítségünkre lehet, ha kötöttünk balesetbiztosítást. De mit is érdemes róla tudni?


A balesetbiztosítás a biztosítók által igen régen művelt, közkedvelt biztosítási forma. Megköthető önállóan is, de jellemző, hogy más termékek részeként is megjelenik.

Ha balesetbiztosítást kötünk, akkor a biztosító tételesen felsorolja, hogy milyen események beálltával fizet.

 

Ilyen esemény például a :
- baleseti halál
- baleseti műtét
- égési sérülés
- csonttörés- tartós kórházi kezelés

 

Ki köthet balesetbiztosítást?

Minden természetes személy köthet balesetbiztosítást, akár egyéni és csoportos formában is.

 

Hogyan válasszunk?

A legtöbb biztosító repertoárjában megtalálható az úgynevezett alapbiztosítás. Amennyiben az ügyfél ezt nem érzi elegendőnek, köthet kiegészítő vagy magasabb fokozatú biztosítást. Minél magasabb a biztosítást fokozata, annál nagyobb abiztosító által nyújtott összeg.


Mit kell tenni a baleset bekövetkezését követően?

Értesíteni kell a biztosítót a balesetről. A biztosítónak csatolni kell a kórházi jelentést, mely igazolja magát a balesetet, valamint annak mértékét és súlyosságát.

Amennyiben Ön és családja nem rendelkezik balesetbiztosítással, akkor ne várjon, míg bekövetkezik baj, keressen fel minket bizalommal.

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat