Biztosítási alapok

2020 október 1.

Az életünk számos területén találkozunk olyan ingóságokkal, kapcsolatban állunk olyan személyekkel, családtagokkal kiknek épségét mindennél jobban óvjuk és féltjük. Ilyen esetben a legtöbben biztosítást kötnek megóvásuk érdekében.

Az életünk számos területén találkozunk olyan ingóságokkal, kapcsolatban állunk olyan személyekkel, családtagokkal kiknek épségét mindennél jobban óvjuk és féltjük. Ilyen esetben a legtöbben biztosítást kötnek megóvásuk érdekében. De mi is az a biztosítás? Ebben a bejegyzésünkben az lapokat mutatjuk be Önöknek.


A biztosítás az előre nem látható, de véletlenszerű események anyagi követelményei elleni védelem, azaz ha bekövetkezik a káresemény, akkor az abból fakadó károkat teljesen vagy részben a biztosító társaság fizeti.


Különböző mértékben, de a legtöbb ember rendelkezik valamilyen biztosítással, hiszen az emberek többsége rendelkezik ingatlannal, gépjárművel, számára fontos nagyobb értékű vagyontárggyal.

Melyek a leggyakoribb biztosítások?
- lakásbiztosítás
- gépjármű biztosítások
- utasbiztosítások
- élet-és balesetbiztosítás

Mielőtt biztosítást köt, gondolja végig igényeit, céljait, és hosszú távú fizetési képességét. Döntés előtt feltétlenül tájékozódjon a biztosítónál a kiválasztott termékről és szolgáltatásról.

Ha minket választ biztosítása megkötéséhez, abban az esetben:

- 17 BIZTOSÍTÓ ajánlatából választhat
- több éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk
- kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére akár SZEMÉLYESEN vagy ONLINE

Mindemellett SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK és a leggyakoribb BIZTOSÍTÁSOK MINDEGYIKÉT MEGTALÁLJA nálunk.
Ha segítségre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal, a legismertebb alkusz cég vagyunk a megyében.

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat