CASCO

2020 október 27.

A casco egy olyan gépjármű biztosítási fajta, mely azokra a károkra nyújt fedezetet, melyek egy előre nem látható, nem várt esemény során okoznak kárt. Igaz ugyan, hogy a casco megkötése nem kötelező jellegű, de egy olyan biztosítási fajtáról beszélünk me

Casco biztosítást a forgalmi engedélybe bejegyzett tulajdonos, vagy üzembentartó köthet, illetve az a személy, akinek a biztosított gépjármű tekintetében vagyoni érdekeltsége van.


A casco biztosítás a gépjármű eredeti gyári kivitelezésű alaptípusában és annak eredeti gyári kivitelezésű alkatrészeiben, tartozékaiban keletkezett károkra nyújt szolgáltatást.


Fedezetek:

Elemi kár: ilyen kár például a teljesség igénye nélkül a tűz, villámcsapás, robbanás, földcsuszamlás, kő- és földomlás, szélvihar, felhőszakadás, árvíz, belvíz, jégverés, lezúduló hótömeg, hó nyomás által okozott kár.

 

Töréskár: a gépjármű alkatrészeiben, tartozékaiban baleset során keletkezett sérülésekre nyújt fedezetet, illetve azokban az esetekben nyújt térítést, amikor valaki megrongálja a járművünket (például parkolás során megkarcolja a mellettünk elhaladó gépjármű).

 

Lopáskár: ha a gépjárművet, vagy alkatrészeit, tartozékait ellopják, elrabolják.

 

Üvegkár: az ablaküvegeiben hirtelen fellépő kívülről beható, baleseti jellegű erőhatás vagy rongálás során keletkezett törés.

 

CASCO biztosítását akár nálunk is megkötheti személyesen a Nyíregyháza, Liliom u. 27/A. szám alatt, ahol szakértőink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, vagy akár online a www.biztor.hu oldalon.

 

Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal.

 

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat