Egy ilyen helyzet akár a nyaralásunk végét is jelentheti

2022 augusztus 13.

Saját magunk védelméről az utasbiztosítás gondoskodik, viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy ha autóval indulunk útnak, akkor az erre kiterjedő fedezetet is tartalmazza biztosításunk.

 Saját magunk védelméről az utasbiztosítás gondoskodik, viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy ha autóval indulunk útnak, akkor az erre kiterjedő fedezetet is tartalmazza biztosításunk. Az idei évben is sokan autóval indulnak útra a nyaralás helyszínére. A hosszabb utak során a legyakrabban előforduló kár a műszaki hiba miatt történő megállás, esetlegesen a balesetekből eredő kár.
Egy ilyen helyzet akár a nyaralásunk végét is jelentheti.
Ha nem az utasbiztosítási fedezetet terjesztjük ki a gépjárművünkre, akkor önállóan is tudunk autó asszisztenciát kötni. Kiterjedhet a műszaki meghibásodás esetén a javítási, elszállítási költség megtérítésére, fedezi a haza vagy tovább utazás költségét, szállást biztosít, Ha rendelkezünk ilyen biztosítással, akkor a nap 24 órájában hívhatjuk a biztosítót.
Ha baj van, felbecsülhetetlen az utasbiztosítás, vagy asszisztencia megléte!
Egyik ügyfelünk olaszországi nyaralásra indult, amikor váratlanul megállt a család alatt az autó. Mivel nehezen beszélték a nyelvet, és nem tudtak kihez fordulni, akkor hívták fel az utazásuk előtt megkötött asszisztencia biztosítás segélyvonalát. 1 óra múlva autómentő érkezett a helyszínre, és elszállították a családot és a műszaki hibás autót a legközelebbi szakszervízbe. Ott kiderült, hogy csak egy apró, azonnal javítható hiba okozta a megállást. Szerencsére volt pótalkatrész, melyet azonnal kicseréltek, és a család folytathatta útját az idegen országban.
Ha szaktanácsra, segítségre van szüksége, keresse kollegáinkat !

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat