Fontos kiegészítők

2021 augusztus 3.

A lakásbiztosításokhoz választható kiegészítő biztosítások széles körben elérhetőek, de figyeljünk oda, mert alapesetben nem kerülnek bele a lakásbiztosításunkba, így, ha baj történik, a biztosító nem térít! Nézzük sorban a legfontosabb kiegészítő biztosításokat!

Balesetbiztosítás
Alapesetben saját magában is köthető, de lakásbiztosítással kombinálva érdemesebb megkötni. Az egész családot bele lehet venni, így mindenkit biztonságban tudhatunk, legyen szó akár törésről vagy komolyabb műtétről, amely kórházi ellátást is igényel.

 

Felelősségbiztosítás
Gyakran visszatérő kérdés, hogy ki a felelős, ha például focizás közben a gyerekek labdával betörik a szomszéd ház ablakát vagy bármilyen kárt tesznek. Erre is érvényesíthető a lakásbiztosításhoz kapcsolt felelősségbiztosítás.

 

Ebtartói felelősségbiztosítás
A kutya a legnépszerűbb háziállat hazánkban, így szinte biztosan van valamelyik szomszédunknak. Kellemetlen és a jószomszédi viszonyt is tönkreteheti, ha például a kutya kárt tesz a szomszédunknál a kertben, beszökik a házba, esetleg a háziállatokat támadja meg. A lakásbiztosítással kombinált ebtartói felelősségbiztosítás nem csak a fentiekre, de még arra is kiterjed, ha például egy járókelőnek vagy kerékpárosnak okoz a kutya valamilyen sérülést vagy pont fordítva, az utcán a kutyának esik baja.

 

Betöréses lopás, rongálás
Sajnos előfordulhat, hogy betörés áldozataivá válunk. Ilyenkor a lelki megterhelésen túl komoly anyagi veszteséget is okozhatnak az elkövetők, ebben segít a betörésbiztosítás, amely téríti a kárt.

 

Napkollektor beruházás biztosítása
A lakásbiztosítás mellett szerves részét kell, hogy képezze a vagyonbiztosításnak, mivel a napkollektor nem a ház része, így arra egy lakásbiztosítás nem terjed ki. Mivel nagy értékű beruházásról van szó, komoly károkat okozhat a rongálás vagy akár az időjárás okozta sérülés.

 

A lakásbiztosításhoz kapcsolható kiegészítő biztosítások széles körűek, a különleges üvegek törésétől megkezdve a lakásszerviz szolgáltatáson át egészen a kert biztosításáig.


Ahhoz, hogy otthona a legoptimálisabban védve legyen, keresse szakértő munkatársainkat, akik segítenek Önnek a teljeskörű védettségben!

 

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat