Hogyan gondoskodhatom családom anyagi biztonságáról?

2022 április 14.

Egyre nagyobb az érdeklődés a kockázati életbiztosítások iránt.

Egyre nagyobb az érdeklődés a kockázati életbiztosítások iránt. Baleset, betegség vagy halál esetén az egyik legkézenfekvőbb megoldást jelenti. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk mit érdemes róla tudni.

 

Kiknek ajánlott?


A biztosítás kiemelten a gondoskodásról szól, így mindenkinek ajánlott, akinek a keresetétől, jövedelmétől függ a család jóléti helyzete.


Megkötése esetén a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy ha a biztosított biztosítás időtartamán belül elhalálozik, akkor a kedvezményezett részére egy előre meghatározott összeget fizet ki. Kiegészítő biztosításként köthető mellé, baleset és egészségbiztosítás, amely akár munkából való kieséskor, betegség, kórházi ápolás esetén is feljogsít minket a megjelölt összegre.

 

Mennyibe kerül?
A biztosítási díj függ a biztosított életkorától és a választott kockázatoktól. Emellett függ az egészségi állapotunktól, munkakörünktől, valamint, hogy mekkora biztosítási összeget szeretnénk.

 

Mikor történik kifizetés?
- kórházi napi térítés
- műtéti térítés
- baleseti térítés, amennyiben maradandó balesetet szenvedünk
- havi járadék, ha rokkanttá válunk
- egyösszegű kifizetés halál esetén

 

A biztosítás megkötése során érdemes minél szélesebb körű védelmet biztosítani. Amennyiben bármilyen kérdése van kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére. Keressen minket bizalommal személyesen, telefonon vagy emailben.

 

Látogasson el weboldalunkra : www.biztor.hu
#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat