Két keréken is biztonságban

2021 június 8.

Ha nyár és szabadtér, előkerülnek a kerékpárok, legyen szó családi vagy baráti programokról. Környezetbarát, egészséges és hasznos közlekedési eszköz, amely komoly értéket is képviselhet. Mivel könnyen el lehet tulajdonítani, ezért érdemes a kerékpárunk biztosítására is gondolni.

A közlekedést és a hétvégi pihenéseket is megkönnyíti egy jól megválasztott kerékpár. Az óriási kínálatból személyre szabottan tudunk választani a váz magasságától megkezdve a kormányon át egészen az ülés párnázottságáig, minden egyes kis alkatrészre vonatkozóan.


Mivel az egyedi dolgokra mindenki jobban odafigyel, így hasznos lehet a kerékpár védelme érdekében, ha például egyedi mintára fújatjuk le vagy valami más egyértelmű ismertetőjelet választunk.
A szabadtérben hagyott kerékpárokat a legkönnyebb eltulajdonítani még akkor is, ha lezártuk. Jó hír viszont, hogy ebben az esetben a biztosító téríti a kárt.

A szerződés típusától függően, ha például erkélyről, teraszról vagy szabad térből tulajdonítják el a kerékpárt - annak ellenére, hogy megtettünk minden óvintézkedést, tehát kerékpárzárral rögzítettük fix, nem mozdítható tárgyhoz – a biztosítónál érvényesíthető a kárigény.


Nagyon fontos a kerékpárról és a hozzá vásárolt zárról is tartsuk meg a számlát, mert térítés esetén ezeket be kell nyújtani.
A kerékpárok mellett a rollerek népszerűsége is töretlen, ezért ugyanúgy lehet biztosítást kötni ezekre az eszközökre is.
A biztosítás magában foglalhat egy balesetbiztosítást is, mint kiegészítő szolgáltatást.


Tájékozódjon a gondtalan pihenésért és kikapcsolódásért hozzáértő munkatársainknál a www.biztor.hu oldal elérhetőségein.


#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat