Temetésbiztosítás

2020 november 9.

Szolgáltatásunk között megtalálható a temetésbiztosítás, más néven kegyeleti-, nyugalombiztosítás. Gondoskodhat a méltó búcsú anyagi részéről előre.

Szolgáltatásunk között megtalálható a temetésbiztosítás, más néven kegyeleti-, nyugalombiztosítás. Gondoskodhat a méltó búcsú anyagi részéről előre.


Haláleset alkalmával nem csupán érzelmileg élünk meg nehéz napokat, hanem sajnos ez anyagi kötelezettségekkel is jár, ami nem meglepő módon több százezer forintos nem várt kiadást jelent.


A biztosítás segítséget nyújt a kegyeleti kiadásokkal járó költségekben, hogy szeretteinket méltó módon tudjuk búcsúztatni, anyagi megterhelések nélkül. A kedvezményezett a biztosítási összegből, hagyatéki eljárás nélkül tudja fedezni a temetéssel és búcsúzással járó költségeket.


A temetési biztosításszerződés gyakorlatilag egy előgondoskodása végtisztességre, amit megköthet akár az, aki saját magának szeretne gondoskodni a végtisztességéről, és megkötheti családtag is előre tervezve az elkerülhetetlent.

Kiknek ajánljuk?
- azoknak az ügyfeleinknek, akik a jövőre racionálisan gondolva, olyan költségekkel is terveznek, mint a temetés
- Azoknak, akik szeretnének idős szüleik végtisztességének költségeiről gondoskodni
- azoknak, akik szeretnék hozzátartozóikat mentesíteni a temetési költségektől

Amennyiben szeretne ilyen módon is gondoskodni magáról vagy szeretteiről, keressen minket bizalommal.

#SEGÍTÜNKEGYÉLETENÁT

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat