Tudj meg többet a biztosításról

2021 január 27.

A biztosítás – a hitelek mellett- az egyik olyan pénzügyi termék, mely igen megosztó az emberek körében. Azonban jó, ha tudja, hogy biztosításra mindenkinek szüksége van.

A biztosítás – a hitelek mellett- az egyik olyan pénzügyi termék, mely igen megosztó az emberek körében. Azonban jó, ha tudja, hogy biztosításra mindenkinek szüksége van.

 

Miért hasznos a biztosítás?

 

Abban segít, hogy ha az előre nem látható, váratlan események bekövetkezését követően, az abból fakadó károkat teljesen vagy részben megtéríti számunkra a biztosító társaság.


Nézzünk meg néhány biztosítási alapfogalmat:

 

Biztosítási díj:

 

A biztosító által nyújtott szolgáltatásért a szerződő által fizetett díj. Megkülönböztetünk egyszeri és rendszeres díjakat, valamint beszélhetünk halasztott díjfizetésről is.

 

Biztosítási kötvény:

 

Az az okirat, amely hitelt érdemlően igazolja a szerződésben foglalt lényeges adatokat, valamint a biztosítás meglétét. A biztosítási kötvényt a biztosító bocsátja ki.

 

Biztosítási összeg:

 

Az az összeg, amelynek a kifizetésére a biztosítási esemény bekövetkeztekor a biztosító kötelezettséget vállal.
Természetesen rengeteg fogalmat sorolhatnánk fel, de ezekkel kapcsolatban merülnek fel a legtöbb kérdések, így jó, ha ezekkel tisztában vagyunk.

 

Abban az esetben, ha úgy dönt, szeretne jó biztosítást kötni, úgy készséggel állunk rendelkezésére.

 

Cégünknél:

- 17 BIZTOSÍTÓ ajánlata közül választhat
- SZÉLES PALETTÁ-val rendelkezünk a biztosításokat illetően
- TÖBB ÉVES szakmai tapasztalat
- SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK

 

Ne habozzon, keressen fel minket akár személyesen akár online, hiszen Mi segítünk Önnek egy életen át!

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat